Home

Serious Dorpsfestival start met activiteiten voor kinderen

Serious Dorpsfestival start met activiteiten voor kinderen Biddinghuizen - 18 december 2017.  Aanstaande vrijdag start in Het Koetshuis de derde editie van het Serious Dorpsfestival Biddinghuizen - een actie waarbij live radio wordt gemaakt en geld wordt ingezameld voor 3FM Serious Request en een lokaal doel: de torenverlichting. De acties starten echter al aanstaande woensdag met een knutselmiddag voor kinderen. Vrijdagavond komen de kinderen opnieuw aan bod bij de kinderdisco.

In Het Koetshuis kunnen kinderen werkjes in elkaar knutselen die worden opgehangen in de voorste ruimte van Het Koetshuis, onder andere rond de tafel van de DJ's. "Met het idee in het achterhoofd: een versierd huis is een vrolijk huis, denken wij dat een opgevrolijkte ruimte in Het Koetshuis bijdraagt aan de algehele sfeer", vertelt Joke Harms namens de organisatie. De mooiste creaties werden tijdens eerdere edities ingediend, dus er wordt ook dit jaar gehoopt op leuke bijdrages. Kinderen kunnen de werkjes woensdag komen maken in Het Koetshuis, van 14.00 tot 16.00 uur. Deelname is gratis, maar natuurlijk kan er ook nu al gedoneerd worden aan het goede doel.Kinderdisco
Daarmee zit het speciale kinderprogramma er nog niet op. Het Serious Dorpsfestival start aanstaande vrijdag met een kinderdisco. DJ's Ane en Wilco gaan voor die gelegenheid speciaal een uur eerder starten met de uitzendingen van BHZSR. Kinderen zijn vanaf 19.00 uur welkom voor deze feestavond die tot 20.00 uur duurt, de entree bedraagt €1,00 en komt volledig ten goede aan het goede doel.

Programma
Het volledige programma voor het Serious Dorpsfestival wordt de komende dagen verder bekendgemaakt. Het overzicht hiervan is te bekijken op http://www.bhzsr.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat