Eerste donaties vloeien bij Serious Kinderdisco

Eerste donaties vloeien bij Serious Kinderdisco Biddinghuizen - 22 december 2017.  Het Serious Dorpsfestival 2017 is van start. Vanavond om 19.00 uur begon een kinderdisco, waar uiteindelijk tussen de dertig en veertig kinderen op afkwamen. De uitzendingen van BHZ-SR, te beluisteren via de banners op BHZNet en BHZSR.nl, zijn eveneens in de lucht.

Het geld, bestemd voor 3FM Serious Request en de torenverlichting, vloeit ondertussen ook en de eerste donaties liggen in de grote groene donatiebus. Voor de aanwezige kinderen was het vooral wat onwennig. Moest er nu gedanst worden (wat sommigen inderdaad deden), of ging het om de chips en limonade, die gretig aftrek vonden.Voor DJ's Ane & Wilco was het hoe dan ook genieten. Niet alleen omdat hun eigen kroost op de dansvloer stond, maar vooral omdat er kinderen werden vermaakt met muziek.Soos- en feestavond
Aansluitend is ondertussen de soos- en feestavond gestart in Het Koetshuis. Tot vanavond laat wordt muziek op verzoek en tegen betaling gedraaid. Wie online een nummer wil aanvragen, dan dat doen via de knop 'vraag een plaat aan' op BHZSR.nl of via het adres van de live-stream: http://www.bhzsr.nl/shoutcast.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat