Creativiteit en handletter-workshops tijdens BHZSR

Creativiteit en handletter-workshops tijdens BHZSR Biddinghuizen - 19 december 2017.  De zaterdag van het Serious Dorpsfestival staat volop in het teken van creatieve activiteiten. Niet alleen vindt het eerder aangekondigde muziekfestival Biddinghuizen Live! plaats, ook kunnen kinderen geschminkt worden en zijn er workshops handletteren. Voor de workshops is nog beperkt ruimte.

Daniëlle van het bedrijf Danielle Lettering is een groot deel van de dag aanwezig. 's Ochtends van 9.30 tot 12.00 uur doet ze aan "Live Lettering". Dit houdt in dat geïnteresseerden met spullen naar Daniëlle toe kunnen komen om deze tegen betaling met speciale handgeschreven letters op te vrolijken. "Laat je naam letteren in je agenda, op je etui, op je tas, een kerstbal of een fles...Wat JIJ wilt! Neem het mee, jij vraagt, ik letter het", schrijft ze op haar Facebookpagina.

Workshop
Wie de kunst zelf wil leren, kan deelnemen aan workshops handletteren. Deze worden gehouden om 12.30 en om 14.00 uur en kosten 10,- per deelnemer. Er is nog beperkt ruimte; opgeven kan via facebook.com/daniellelettering.Schmink
Net als tijdens eerdere edities kunnen kinderen ook dit jaar terecht om geschminkt te worden. "De artiesten halen alles uit de kast om de kinderen een mooi en vrolijk aanzicht te geven", meldt de organisatie. Schminken kan vanaf €2,-. Ouders die meekomen met hun kind kunnen de wachttijd gebruiken om in de barruimte van het Koetshuis een versnapering te krijgen en plaatjes aanvragen bij de DJ's.Meer informatie en het programma vind je op http://www.bhzsr.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat