Pop-Up eetcafé: een maaltijd gebruiken met dorpsgenoten

Gezellig samen met andere dorpsgenoten eten om zo maximaal te kunnen genieten van de sfeer van het Serious Dorpsfestival? Dat kan.

Lunch, 12.00 uur
's Middags om 12.00 uur wordt er een lunch geserveerd voor de inwoners van Biddinghuizen en bezoekers van het Serious Dorpsfestival. De kosten voor de lunch bedragen €3,- per persoon. Wie ook stamppot wil eten, betaalt €5,- voor een combi-ticket

Stamppot eten, 18.00 uur
Zaterdagavond kunt u net als voorgaande jaren een heerlijke stamppot maaltijd komen eten in het Pop-up eetcafé. Samen met dorpsgenoten aanschuiven en genieten van een heerlijke maaltijd. De maaltijd kost €3,- of in combinatie met de lunch van 12.00 uur €5,-. Kunt u niet komen eten in Het Koetshuis, maar wilt u wel graag stamppot en deze thuis eten? Dan is deze ook te bestellen.

Stamppot bestellen
Deze kunt u vanaf vandaag tot zaterdag bestellen in het Koetshuis. De stamppot maaltijd kunt u dan ophalen in het Koetshuis en lekker thuis opwarmen. Indien u niet in de gelegenheid bent om de stamppot maaltijd op te halen, willen wij deze uiteraard ook bij u langsbrengen. Bestellen via 0321-331122 of door langs te gaan bij Het Koetshuis.

Lunch wordt aangeboden door:
- Bakkerij Tietema
- AH Jan Schuurhuis
- Fruithandel Van Beek
- Flevosap

Stamppot wordt aangeboden door:
- Wiebe de Vries
- BeachclubNu
- Bremerbaai
- Richard Boelens
- Adriaan van Woerden

Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat